Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Koncz Zsuzsa koncert


Veres 1 Színház

2017. július 29. 20:30

Koncz Zsuzsa a magyar popzene egyik legnagyobb élő legendája, akin nem fog a kor, aki mindig aktuális és hiteles. Örökérvényű dalain generációk nőttek és nőnek fel.

Az első Ki mit tud-on - a tévés tehetségkutató műsorok ősén – ismerte meg egy csapásra az ország. 1963-tól az Omega, az Illés, majd a Metró zenekarokkal énekelt, első átütő lemezsikere a Rohan az idő című dal volt 1966-ban. Ezután felvételeit az Illés zenekarral, majd a Fonográffal készítette, ezeken - és azóta minden lemezén - meghatározó alkotótársa Bródy János. Negyven album - többségük arany vagy platinalemez - hazai és külföldi fesztiválsikerek, koncertek, emlékezetes tévéműsorok és rangos kitüntetések jelzik pályafutását.

Nagyszerű zenekarának kíséretében adja elő a mindenki által ismert slágereit, a „Ha én rózsa volnék”-on át az „Ég és Föld között”-ig, és a „Jöjj, Kedvesem”-től a „Valaki kell, hogy szeressen”-en át a „Miért hagytuk, hogy így legyen”-ig.

Koncz Zsuzsa 2017 nyarán egyetlen koncertet ad: Veresegyházon. Új lemezének, a Vadvilágnak a dalaiból a Mézesvölgyi Nyáresték közönsége hallhat elsők között élőben.